23. maaliskuuta 2013

Missä mennään, viikko 12

Severi on saanut uskoteltua Lasselle ja Liisalle, että Ismo on lyönyt häntä. Miksi Severi valehtelee? Onko tämä vain pojan keino saada huomiota? Muistavatko kaikki, että Aaroa ei ole saatu kiinni? Saiko hän Severin pään sekaisin? Joutuuko Sepolla ja Helenalla majoittuva Ismo tekemättömästä teostaan suurempiin ongelmiin ennen kuin totuus mahdollisesti selviää? 

Cindy ja Joonatan päätyivät lemmenleikkeihin. Miten Cindyn ja Ossin suhde kestää tämän, vai kestääkö edes? Ovatko kaikki Ossin kokemat viime kuukausien tapahtumat hänelle liikaa?

Miten Iidan henkinen ja fyysinen tila? Saako Iida Eliaksen ikuisen vihan päälleen, kun kävi ilmi, että Iida levitti Eliaksen ja Larin salakuvia? Mitä tarvitaan siihen, että Iida alkaa parantua anoreksiastaan? Lähteekö paranemisprosessi käyntiin vai paheneeko hänen tila entisestään?

Miten Kallen ja Katariinan suhde, löytyykö heidän väliltään oikeasti muutakin kuin vain ystävyyttä? Ovatko tunteet molemminpuolisia? Entä Jiri ja Katariina, tuleeko heidän välille vielä jotain?

Mitä kaikkea liittyy Jennin tapon ympärille? Kuka on tämä tuntematon tappaja?

1 kommentti:

  1. Itse luulen että Severi ei vain pidä Ismosta ja haluaa kiusata häntä. Cindy ja Joonatan varmasti jatkavat suhdettaan ja Iidan kunto tulee varmasti kohentumaan, mutta hänen mielensä ei. Jirin pitäisi mielestäni luovuttaa.. Ja Jennin tappoi ihan varmasti Helenan yms. muiden vainooja. Tässä muutama mielipiteeni :)

    VastaaPoista